Sentencia ferma a l’acció de la T66

t66boAvui dia 12de febrer, s’ha resolt el recurs interposat al Tribunal Suprem davant la sentència del judici contra 6 activistes anti-MAT condemnades per oposar-se al “lobby” elèctric. Concreta-ment per l’acció on un activista es va enterrar en l’emplaçament de la torre 66 de la línia, el gener del 2013 al poble de Fellines.


Finalment, es mantenen les condemnes de   37 mesos de preso per atemptat a l’autoritat coaccions i lesions i s’han de pagar 20000 € de penes multa i indemnitzacions, pagament imprescindible perquè cap companya ingressi a presó. A més a més, reclamen 23440€ de responsabilitat civil al company que es va enterrar que no es pagarà, per demostrar el rebuig a la criminalització de la protesta.

Comencem una campanya de finançament, i necessitem el vostre suport per recaptar els diners necessaris per eludir la presó i fer front a la repressió contra els que defensen la terra!!
Demà dijous 13 de febrer , a les 19 hores, ens concentrarem a la Plaça del Vi per rebutjar la resolució del TS i comunicar el posicionament davant la condemna i l’agressió al territori ja consumada.

Aportacions solidàries es poden efectuar al c.c.

ES25 0081 7020 2600 0127 6434

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s