S’apropa el judici al bosc okupat

desdelsboskosEl proper dia 2 de febrer jutgen set companyes per oposar-se a la MAT okupant la zona on es troba ara la torre 114. Fem també nostre aquest comunicat de suport  animant-vos a participar de la concentració solidaria. 

 

 

 

 

L’any 2009 va sorgir l’ocupació forestal ANTI-MAT al municipi de les Guilleries, St.Hilari Sacalm(Girona), on l’objectiu era frenar les obres de la MAT impulsades per Red Elèctrica de España.

L’okupació duta a terme a l’emplaçament de la torre 114 va durar 5 mesos i va ser una practica més de resistència contra l’actual sistema de domini i una manera de oposar-nos frontalment a aquest gegant elèctric i les seves infraestructures.

8 anys després del desallotjament del campament contra l’autopista elèctrica i 3 anys després de la seva finalització i posada en marxa, el proper 2 de febrer es celebra el judici en els jutjats de Girona on les persones imputades s’enfronten a una condemna de 18 mesos de presó per un delicte de coacció, desobediència i una responsabilitat civil de 40.000 euros.

Algunes de nosaltres seguim dient avui igual que ahir NO A LA MAT i la societat que la necessita.

Després de construir la línia de Molt Alta Tensió a cops de porra, expropiacions, amb amenaces de presó i quantioses multes a les opositores i en definitiva passant per sobre de la voluntat dels pobles, es veu clarament l’abús de poder per part de l’estat i la repressió dels cossos policials amb un gran control i desplegament desmesurat en diferents accions per frenar aquest gegant elèctric.

Tenim molt clar que els grans culpables son els alts càrrecs de Red Elèctrica de España, una de les empreses constructores, així com els advocats que els defensen venen sense cap mena d’escrúpols els seus serveis. No oblidem que ells són els que haurien de ser jutjats per la població al destrossar el territori i propagar aquestes infraestructures cancerígenes.

Volem aprofitar aquest moment per expressar la nostra solidaritat amb totes les persones encausades per la resistència en contra de la MAT i concretament per l’acció a la torre 66(Fellines) on 6 persones seran jutjats els dies 27,28 de febrer i 1,2 de març enfrontant-se a unes penes de 18 mesos fins a 7 anys de presó.

AHIR,AVUI I DEMÀ….NO A LA MAT NI LA SOCIETAT QUE LA NECESSITA

SALUT I REBEL·LIA!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s